tirsdag 29. mars 2011

En liten godbit til påske

Har kost meg med de nydelige nye diesene fra Nellie Snellen, og pyntet en Freia eggekartong til påske :)
Jeg har tatt av den originale innpakningen, og brukt denne som mal til en ny i hvit bazzill som jeg har kledd med mønsterark i lilla for å ta igjen fargen på selve eggekartongen.
Har brukt bl.a. hjørnedies MDF 027 og bord MDF 028 fra Nellie Snellen. Sommerfuglene er stanset ut og preget med Floral punch i to ulike størrelser og pyntet de med 3 mm adhesive strass stones. De grønne grenene er stanset ut med Floral punch "granbar".
De søte små hvite bokstavene på tag`en er Clippunch alpha, klistremerker.

torsdag 24. mars 2011

Et lite pust av vår….

Sludd, regn, vind og snø er flott scrappevær, men akkurat nå lengter jeg litt etter våren, jeg…. Har kjøpt noen søte små påskeliljer, og pyntet et par blikkbokser som jeg plantet dem i.


Har bl.a. brukt Nellie Snellen multiframe MFD 005 til blomstene, floral punch ”granbar” til blader, de små fuglene er en del av clear stamp ”Lily & Mino” oval birds fra RM Stampavie. Alt kommer fra Kortgleder; http://www.mamut.net/kortgleder/shop/
Ellers har jeg brukt mønsterark fra Maja Design, Adornit mini klistrealpha, Martha Stuard punch, Spellbinder oval dies, bazzill, div. bånd, blonder og tau.





Blikkboksene jeg har dekorert er rett og slett maisbokser som er vasket og fjernet papiret utenpå.




Håper dere har fått bitelitt vårstemning og kanskje litt inspirasjon til å finne fram scrappesaker i lekre vårfarger.

fredag 11. mars 2011

Stjernekort til guttekonfirmant











Måtte bare prøve meg på et av disse lekre stjernekortene jeg har sett rundt omkring de siste dagene jeg også. Synes det var en lett og morsom teknikk å lage :)

Tenkte jeg skulle prøvde å lage et litt mørkere kort denne gangen, og selv om det er formet som en stjerne og er pyntet med blomster er det kanskje såpass maskulint at det kan gå til en guttekonfirmant?
Har brukt gamle mønsterark, stempel fra Kort & Godt, granbarpunch fra Nellie Snellen, roser fra forskjellige produsenter. Stemplet langs kantene med et stempel fra Stempelglede. Sløyfen er også svart, men ser av en aller annen grunn litt brun ut på bildene mine....

onsdag 9. mars 2011

Du er fantastisk - venninnekort







Har scrappet dette kortet til en venninne i dag - fordi hun fortjener det! :)
Ser at symaskina har fusket litt her - må prøve å finne ut hva som er galt....
Måtte på et infomøte på HINT på Levanger i dag og svippet innom Skaperglede på Magneten. Masse lekkert å finne i butikken, gitt ;)



tirsdag 8. mars 2011

Syrinfarget staffelikort med blomster fra Nille ;)











Kom over noen virkelig nydelige blomster på Nille i går, klarte ikke å dy meg og måtte bare kjøpe en pakke med syrinfargede "roser".
Ble så inspirert av disse blomstene at jeg måtte prøve å lage et kort med en av dem på i dag - og endte opp med dette syrinfargede staffelikortet.
Den største "rosen" nede i høyre hjørne, den som ser ut som den har sukkerstrø på seg er altså fra Nille, det samme med de naturhvite halvperlene jeg har brukt både her og der :)
Det scallopede kvadratet er stanset ut med en spellbinderdies, den ovale scallopede med tekst er en diger punch. Sommerfugl fra Kort & godt, tekststempel fra Stempelglede.

mandag 7. mars 2011

En liten hilsen


Scrappet et lyse turkisblått kort i dag.
Det er nesten en lift av et kort jeg har blitt inspirert av for lenge siden.

Grønt telyskort






Måtte prøve meg på denne varianten av telyskort jeg også.
Synes denne varianten er enda litt finere enn den med tre telys på siden av selve kortet.
Kortet ble en forsinket bursdagshilsen til jentenes tante sør i landet :)

onsdag 2. mars 2011

Endelig et scrapperom som er i bruk! :)









Etter å ha vært uten skikkelig scrappeplass i to år har jeg omsider kommet meg på plass i en krok på rommet til yngstejenta mi :)

Selv om alt ikke har kommet helt på plass og i system før i dag har jeg allerede fått scrappet MYE mer enn tidligere, og har stor tro på at jeg kommer til å bruke den nye scrappekroken mye!
Har fått på plass to expediter fra IKEA, stor pult ( i ståhøyde) fra IKEA, en arkhylle som jeg fortsatt er litt usikker på om jeg skal ta bort, hylle og opphengsstang over pulten.
SÅ kjekt å ha printer og symaskin ferdig tilkoblet i umiddelbar nærhet! :)