fredag 11. mars 2011

Stjernekort til guttekonfirmantMåtte bare prøve meg på et av disse lekre stjernekortene jeg har sett rundt omkring de siste dagene jeg også. Synes det var en lett og morsom teknikk å lage :)

Tenkte jeg skulle prøvde å lage et litt mørkere kort denne gangen, og selv om det er formet som en stjerne og er pyntet med blomster er det kanskje såpass maskulint at det kan gå til en guttekonfirmant?
Har brukt gamle mønsterark, stempel fra Kort & Godt, granbarpunch fra Nellie Snellen, roser fra forskjellige produsenter. Stemplet langs kantene med et stempel fra Stempelglede. Sløyfen er også svart, men ser av en aller annen grunn litt brun ut på bildene mine....

8 kommentarer:

 1. herlighet for noen flotte kort du lager.
  la meg til som følger jeg for jeg vil gjerne se mer av det du lager.
  ha en super helg, klem pia

  SvarSlett
 2. Heisann! Kjempekoselig blogg du har, og du lager utrolig mye fint!! Har lagt meg til som følger, for jeg vil gjerne komme tilbake :-)

  God helg!
  Klem Mona :-)

  SvarSlett
 3. Fantastisk nydlig stjernekort du har laget Marte. Nydlige farger :-) Å jeg er sååå glad for at du laget deg blogg du å :-)

  Klem

  SvarSlett
 4. Wow, dette var kjempelekkert. Flott med et mørk kort.

  SvarSlett
 5. Et skikkelig herlig kort iigjen og sannelig wn ny måte å brette på igjen :)
  God helg Schnupps :D

  SvarSlett
 6. oj, så lekkert!!!
  nydelig fargevalg her...og kul bretteteknikk....
  og forøvrig en heeeeel masse lekkert i bloggen din ...så takk for titten

  SvarSlett
 7. Utrolig lekkert, Marte! Jeg er sååå glad for at du laget deg blogg, slik at det er mulig å få sett alt det lekre du lager!

  Ønsker deg en fin søndag!
  Klem

  SvarSlett