tirsdag 12. april 2011

Steampunk tagkorteske

En fantastisk morsom og inspirerende helg på steinkjer[screppa] er over! Tusen takk til alle de godt over 60 blide, kreative og hyggelige damene som bidro til et kjempeflott arrangement :) Fikk med meg et veldig inspirerende og spennende steampunkkurs med Torill / Screppa på søndag, hvor jeg laget denne spennende "tagkort-esken".
Baksiden av esken og tagen er ikke helt ferdige enda, men skal dekoreres når jeg har bestemt meg for hvem som blir mottaker av dette tøffe kortet. Meget trolig blir det en av årets konfirmanter som får kortet til sin konfirmasjon.


Tusen takk til Torill for herlig inspirasjon!!


5 kommentarer:

 1. Tusen takk for en strålende fin helg sammen med deg, Marte! Jeg koset meg fra ende til annen, håper det ikke går et helt år til vi treffes igjen! Legger deg til i bloggelista mi, så har jeg deg hvertfall litt nærmere ;)

  Nattinatt fra Hanne:)

  SvarSlett
 2. kjære deg da Marte! du med søndagens deiligste kjole!!! Kor flinke vi var på det kurset, det var artig! Da sjåast vi vel i Mosjøen te høsten søta, på scræppingen da!
  skikkelig husmor ferie på deg da.

  god klem fra ho Bjørg

  SvarSlett
 3. hei hopp!!
  Vel blåst i går;0) hi hi!
  Da har jeg bloggadressa di vet du, og så skal jeg oppdatere lista på SteinkjerScreppa!!!
  Takk for ei fantastisk helg!!!
  klems

  SvarSlett
 4. Knallflott, minner mye om det jeg laget ;)
  Masse herlig inspirasjon å hente på kurset, glad for at jeg ble med på det!

  Ønsker deg en fiiin dag!
  Klem

  SvarSlett
 5. Så flink du har vært. Denne var super. Jeg reiste i "feil" retning og var på Grorudtreffet i helga jeg. Moro der også

  SvarSlett